Hämeenlinnan Misty Night 9.9.2023

Hämeenlinnan Misty Night 9.9.2023

Pian on perjantai ja silloin kutsuu Hämeenlinna. Keikkailen lähinnä yksityistilaisuuksissa, kuitenkin yksi pieni poikkeus on Hämeenlinnan upeat tapahtumat. Tuottaja-yrittäjä Susanna Immonen on tuonut Le Blasonin lavalle jo useita vuosia esiintyjiä pitkin Suomea, sekä ulkomailta. Jokainen esiintyjä on tapahtumissa yhtä arvokas ja sen tuntee! 
Olen iloinen saadessani kutsua Susannaa kollegaksi ja ystäväkseni. Hän toimii tavalla, jonka soisin burleskipiireissä kasvavan. Esiintyjien kohtelu on ensiluokkaista, olit sitten harrastaja menossa lavalle ensimmäistä kertaa, tai kokenut ammattilainen. Jokaisen esiintyjän kanssa tehdään kirjallinen esiintyjäsopimus, jolloin aina tietää mikä palkkio tehdystä työstä on. 

Susanna ei valitse esiintyjiä statuksen tai painostuksen mukaan. Hän valitsee ne sen pohjalta, millainen esitys ja esiintyjä on. Eikä mieti vain sitä, mistä hän itse henkilökohtaisesti pitää, vaan pitää mielessään Hämeenlinnan yleisön. 

Perjantaina saan tuoda lavalle uuden numeroni, jonka harjoittelua on viivästyttänyt pöpörikas syksy. Josko kuitenkin timanttia sitten lavalla, kaikesta huolimatta.

Kopioi lippulinkki alta:

https://holvi.com/shop/qwkx9m/product/6b1ef35d07021c1a08bb81961393a493/

Takaisin blogiin