Violetta

Wicked Violetta

Tervehdys kaikille sivuilleni eksyneille tai tarkoituksella saapuneille!

Löydät valikon kautta kaikki tärkeimmät tiedot aina esiintymisten hinnoista alkaen, mutta mikäli jokin on hukassa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Hahmona Violetta on syntynyt 2013-2014 ja heilahtanut ensikertaa soolona lavalle 2014. Glitterkärry on kiitänyt eteenpäin ja vuonna 2018 aloitin tuntiohjauksen burleskin parissa aluksi tutulla paikallisella tanssikoululla, jossa myös tuurasin vakkariopettajia. Sittemmin pistin pystyyn oman pienen peilisalin, joka alunperin piti olla vain omaan käyttööni.
Koska pidän erityisesti pienryhmien ohjaamisesta, on kuitenkin viikkotuntini siirtynyt omaan tilaani. Näin voin myös varmistaa jokaiselle tuntilaiselle henkilökohtaista ohjaamista, kun ryhmäkoot eivät paisu.

Burleski on erityisesti taidemuoto, joka ei kuitenkaan sulje pois viihdettä tai eroottisia piirteitä. Itselleni on kuitenkin tärkeää pitää mielessä jokaisen teoksen taiteellinen puoli niitä rakentaessa.

2018 sain Sinclair-Lapilta stipendin, jolla toteuttaa taiteellista työtä.
Vuonna 2021 TAIKE myönsi minulle apurahan taiteelliseen työskentelyyn burleskin parissa.

Burleskin lisäksi olen suhteellisen kätevä käsistäni. Käsi- ja taideteollisesta valmistuin artesaaniksi stipendien kera 2003. Myös useampi yrittäjäkurssi on tullut vuosien aikana kahlattua.
Käsityöntekijän ammattitutkinnon sain valmiiksi ja valmistumispäivä on huhtikuun alussa 2023. Opinnot painottuivat modistipuolen osaamiseen.

Arvostan kädentaitoja ja käsityöläisyyttä, joten siksikin teetän monet asut/ asujen osat pienyrittäjillä kotimaassa.

Pää olkoon pilvissä, sydän paikallaan ja jalat maassa!

Elisa

Voit seurata minua myös somessa

LinkedIn

Facebook

Instagram

Ota yhteyttä