Violetta

Wicked Violetta

Tervehdys kaikille sivuilleni eksyneille tai tarkoituksella saapuneille!

Löydät valikon kautta kaikki tärkeimmät tiedot aina esiintymisten hinnoista alkaen, mutta mikäli jokin on hukassa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Hahmona Violetta on syntynyt 2013-2014 ja heilahtanut ensikertaa soolona lavalle 2014. Glitterkärry on kiitänyt eteenpäin ja vuonna 2018 aloitin tuntiohjauksen burleskin parissa aluksi tutulla paikallisella tanssikoululla, jossa myös tuurasin vakkariopettajia.

Oman pieni peilisalini sijaitsee Toijalassa. Siellä voin treenata koska tahansa ja siellä myös on mahdollisuus ohjata yksityistunteja lähes milloin vain!

Burleski on minulle erityisesti taidemuoto, joka ei kuitenkaan sulje pois viihdettä tai eroottisia piirteitä. Itselleni on kuitenkin tärkeää pitää mielessä jokaisen teoksen taiteellinen puoli niitä rakentaessa.

2018 sain Sinclair-Lapilta stipendin, jolla toteuttaa taiteellista työtä.
Vuonna 2021 TAIKE myönsi minulle apurahan taiteelliseen työskentelyyn burleskin parissa.

Burleskin lisäksi olen suhteellisen kätevä käsistäni. Käsi- ja taideteollisesta valmistuin artesaaniksi stipendien kera 2003. Myös useampi yrittäjäkurssi on tullut vuosien aikana kahlattua.
Käsityöntekijän ammattitutkinnon (modisti) sain valmiiksi arvioitua paljon nopeammin alkuvuonna 2023.

Arvostan kädentaitoja ja käsityöläisyyttä, joten siksikin teetän monet asut/ asujen osat pienyrittäjillä kotimaassa. Eli en tee aivan kaikkea itse.

Vuonna 2023 oma y-tunnus sai luvan jäädä. Hain mukaan osuuskuntaan ja vuoden 2024 aloitin uusien tuulien kanssa Lahden alueen osuuskunta Startti kanssa!

Pää olkoon pilvissä, sydän paikallaan ja jalat maassa!

Elisa

Voit seurata minua myös somessa
TikTok

LinkedIn

Facebook

Instagram

Ota yhteyttä