Rudely Round Burlesque

Paikallisessa yökerhossa heiteltiin jälleen glitteriä. Oli kyllä tällä erää melkoinen surkeiden sattumusten sarja ja outojen juttujen liukumäki. Tapahtumien kanssa on aina riskejä. Nyt tuntui monta asiaa kaatuvan tai aiheuttavan vähintääkin harmaita hiuksia. Viime metreillä yksi esiintyjä joutui leikkauspöydälle. Sillä kohdin mietittiin jo, pitäisikö perua koko homma. Sitkeästi kuitenkin eteenpäin!
Tapahtumapäivänä sitten pieniä hankaluuksia alkoi tippua kuin pisaroita kesäsateessa. Äänentoisto päätti lahota osin alta. Melkoisten säätöjen jälkeen saatiin sentään jotenkin homma pelaamaan, vaikka ei lähellekään täydellistä päästy. Yksi esiintyjä myöhästyi pk-seudun metrosekoilujen takia junasta ja oli lopulta juuri ennen ovien aukeamista Toijalassa. Joskin junan ovet eivät auenneet asemalla. Minun viuhka hajosi. Toisen esiintyjän viuhka hajosi. Yhden korsetti hajosi. Nämä tallaista jäävuoren huippua.

Lipunmyynti ei ollut lähellekään niin hyvä kuin vuosi sitten. Voisi analysoida maailman tappiin asti, miksi näin. Moni asia vaikuttaa. Sää ei suosinut, tiedän nyt useamman jättäneen illan välistä koska lumimyräkässä kulkeminen ei houkutellut.
Itse tein sujuvasti siis miinusta, sillä kanssaesiintyjille (juontajalle etc) luvatut palkkiot tietenkin maksetaan. 
Vähäisestä yleisöstä (noin 50henkeä), haastavista valoista ja kehnosta äänentoistosta ja hajonneista asuista/propeista huolimatta esiintyjät vetivät täysillä. 

Odotan innolla kuvaajan (varakuvaaja onneksi pääsi paikalle!) ja videoinnin tuloksia. Oli mahtavaa voida tarjota tuo videobonus esiintyjille. Siitä iso kiitos kuuluu DJ Tommille, joka on kuvaushommissa pro. 

Alle kuva, jonka on ottanut Susanna Immonen, aka ihana Lady Misty May.

Performers on stage


Takaisin blogiin