Uusia alkuja

Uusia alkuja

Mikään ei ole varmaa, paitsi muutos. Kotisivut ja sähköposti yms juttuja katosi loppuvuonna 2023, kun lopulta olin siinä pisteessä, että y-tunnus oli järkevin pistää lihoiksi. Taidekentällä y-tunnukset kuivahtaa usein aika ajoin, mutta silti harmitti, koska draivi oli kuitenkin ihan hyvä! Tein jopa isoimmat keikkalaskutukseni viime vuonna!

En tiennyt, miten jatkossa toimisin ja mikä olisi kannattavaa. Pienen hetken heitin jo mielessäni pyyhettä kehään, mutta jokin silti pakotti uskomaan ratkaisuihin. Joita sitten tulikin eteeni ihan pyytämättä. Kaiken kaikkiaan kuusi eri osuuskuntaa otti minuun yhteyttä jotakin kautta. Osuuskuntatoiminta ei ollut kovin tuttua, mutta mahtavien keskustelujen jälkeen koko homma avautui aivan uudesta vinkkelistä.

Samalla moni taidekentällä toimiva kertoi omia kokemuksiaan, ja kävi selväksi, miten osuuskunnan kautta toimiminen monesti on taiteilijalle se paras vaihtoehto. Ei toki aina. 

Hain lopulta Lahden alueen osuuskunta Starttiin ja pääsin osaksi tätä porukkaa! Muutos ei asiakkaiden näkökulmasta ole kovinkaan kummoinen. Sama ihminen on yhä täällä, mutta laskut kulkee osuuskunnan kautta. 

Mikäli asiasta on mitään kysyttävää, toivonkin, että kysyt rohkeasti suoraan minulta. 

Elisa / Wicked Violetta
Takaisin blogiin